O poduzeću


Tomsoft d.o.o. je poduzeće osnovano 1994. godine s ciljem razvoja i implementacije poslovnih programskih rješenja. U periodu poslovanja stečeno je veliko iskustvo, kako u razvoju poslovnih aplikacija, tako i u radu s korisnicima. Kao rezultat znanja razvojnog tima i višegodišnjeg iskustva nastalo je programsko rješenje «Luceed» koje spada u sam vrh ponude. Kontinuiranim razvojem poslovne aplikacije našim korisnicima osiguravamo jednostavnost i sigurnost u radu. Korisnicima programa Luceed osiguravamo optimizaciju procesa unutar poduzeća, siguran i jednostavan rad te brzi povrat investicije.

U zadnjih je nekoliko godina poslovni program Luceed dostupan korisnicima zemalja jugoistočne Europe, a sve u svrhu zadovoljenja poslovanja postojećih korisnika, kao i u svrhu implementacije programa novim korisnicima navedene regije.

Dugoročno zadovoljstvo korisnika programa Luceed najveće je mjerilo uspjeha poslovanja našeg poduzeća, a isti se može postići samo planiranim i smislenim razvojem aplikacije te kvalitetnom poslovnom suradnjom. Prepoznavanje potreba naših partnera prioritet su u određivanju smjernica razvoja programa Luceed.

Osnovni je cilj poduzeća Tomsoft d.o.o. učiniti vođenje poslovanja poduzeća jednostvnim i sigurnim. Implementacija programa u sve segmente poslovanja primarni je zadatak, a sve u svrhu jednostavnije i kompletnije interpretacije podataka o poslovanju radi donošenja kvalitetnijih poslovnih odluka.

Kako bi se potrebe poduzeća zaokružile u jednu cjelinu, u mogućnosti smo Vam ponuditi i dodatne usluge u domeni poslovanja:

  • servis i održavanje informatičke opreme
  • nabavka informatičke opreme
  • WEB Hosting
  • ostale IT usluge i rješenja