LUCEED

Luceed pruža potpuno integrirana poslovna rešenja za firme različitih delatnosti i veličine.

VIŠE

PODRŠKA

100% uz vas

TOMSOFT

Mi imamo rešenja za probleme koje vi još ne vidite!

Uspešnim postupkom dodele i potpisom Ugovora o dodeli bespovratnih sredstava između Ministarstva privrede i preduzetništva i Hrvatske agencije za malu privredu, inovacije i investicije s firmom Tomsoft d.o.o. započeo je postupak sprovođenja projekta „Nabavkom nove opreme do novog proizvoda i povećanja konkurentnost firme Tomsoft“, apliciranog na E-impuls. Razdoblje sprovođenja projekta je od 01.10.2017. do 01.03.2018.

Projekt je trenutno u fazi instalacije nove opreme (hardver i softver) i integracije dizajnerskog rešenja, koji su potrebni za proizvodnju novog proizvoda za koji je prepoznato potencijalno tržište, kao i sprovođenja ciljanih marketinških mera. Sprovođenjem projekta, firma će proširiti svoje poslovanje te uvesti novi proizvod u asortiman što će dovesti ne samo do očuvanja postojećih radnih mesta već i do novih zapošljavanja.

Projekt je u septembru 2016. godine prijavljen na Poziv za dostavu projektnih predloga E-impuls, iz Evropskog fonda za regionalni razvoj. Nosilac projekta je Tomsoft d.o.o., a glavni cilj projekta nije samo unapređenje poslovanja i konkurentnosti preduzeća Tomsoft već i unapređenje poslovanja svih njegovih firmi klijenata, kojem će finalni proizvod ovog ulaganja pridoneti, čime se u širem smislu doprinosi privrednom razvoju na nivou RH zbog čega je ulaganje EU sredstava u ovaj projekt višestruko isplativo.

Vrednost projekta je 390.100,00 kuna, od čega Europska unija sufinancira 64% prihvatljivih troškova, odnosno 167.808,00 kuna

Kontakt osobe za više informacija:

Meri Ivančević – meri.ivancevic@tomsoft.hr

Detaljnije o fondu i operativnom programu može se videti na sledećoj stranici: www.strukturnifondovi.hr.

Naši korisnici